ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ, Υποψήφιος βουλευτής Β΄ Αθήνας

Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, υπεύθυνος για την εξωτερική πολιτική και τις διεθνείς σχέσεις. Μετείχε στη διαμόρφωση του προγράμματος του ΣΥΤΙΖΑ.

Πολιτικός μηχανικός. έχει ασχοληθεί με μελέτες και κατασκευές τεχνικών έργων.

Ανέπτυξε συνδικαλιστική δραστηριότητα από τα χρόνια των σπουδών του στο Ε.Μ.Π. Ως επαγγελματίας εκλέχτηκε Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών, στην Αντιπροσωπεία και στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Τ.Ε.Ε.

Μέλος της Δημοκρατικής Νεολαίας Λαμπράκη προδικτατορικά, στο «Ρήγα Φεραίο» στη δικτατορία, στη συνέχεια στο ΚΚΕ και στο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ. Για την αντιδικτατορική του δράση δικάστηκε και εξορίστηκε.

Γεννημένος στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς, με καταγωγή από την Ήπειρο και επιρροές από Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Γιάννενα όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια.


Αγαπητή φίλη, αγαπητέ φίλε,

Επικοινωνώ μαζί σου με αφορμή τις Βουλευτικές Εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Στις εκλογές αυτές είμαι υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην εκλογική περιφέρεια Β' Αθήνας.

Η υπερψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτές τις εκλογές και η εξασφάλιση μιας ισχυρής κοινοβουλευτικής του παρουσίας, θα συμβάλλει στο χτύπημα της δικομματικής παντοδυναμίας και στην ενίσχυση της Ανανεωτικής και Ριζοσπαστικής Αριστεράς που έχει πρόταση για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Στις 4 Οκτωβρίου μπορεί και πρέπει να ανοίξει ο δρόμος για την αλλαγή του φθαρμένου πολιτικού σκηνικού

Να ενισχυθούν πολιτικές και άνθρωποι που αντιστέκονται αποφασιστικά και παρεμβαίνουν αποτελεσματικά.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
Πολιτικός Μηχανικός
Υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας
τηλ.2103378609, 6977346939 fax 21032170